Het vacatureplatform voor de Jeugdzorg

Jongelieden.nl is specifiek gericht op de Jeugdzorg in Nederland. Onze sterk groeiende community bestaat uit studenten, starters en professionals welke actief zijn over de gehele breedte van de Jeugdzorg. Zij staan ingeschreven voor persoonlijke vacature alerts, ze zijn geabonneerd op onze mailings en ze bezoeken periodiek en regelmatig ons platform. Onze community en bezoekers bestaan uit actieve en latente kandidaten.

Vacatures gepost op Jongelieden.nl worden 'online' gevonden door actief werkzoekenden en gericht onder de aandacht gebracht bij de latent werkzoekenden. Ons platform is geïntegreerd met en gekoppeld aan een breed palet van jobmarketingtools. Wij voeren data-gedreven en doelgroep-targeted jobmarketing campagnes o.a. met Adwords, In-Apps marketing en social media platformen zoals Facebook en LinkedIn. Daarnaast werken wij samen met multiposters en vacature 'spiders' zoals Indeed, Adzuna, Jobbird, enz.

  

 Het vacatureplatform

Ons vacatureplatform biedt standaard doordachte mogelijkheden als ook optionele functionaliteit om de werving te optimaliseren.

* Wanneer de vacature wordt gelinked aan een eigen ATS/website vervallen automatisch enkele doorplaatsingen ( bv Indeed) om dubbelingen te voorkomen.


 

Optionele mogelijkheden


Deelnemen

Gebruik maken van het vacatureplatform is simpel en laagdrempelig.
Voor een lage vaste prijs per jaar kunt u onbeperkt vacatures plaatsen.
Voor incidenteel gebruik bieden wij losse vacatureplaatsingen. 

U kunt de vacatures direct activeren en gebruiken.
Een creditcard is niet nodig, alle afname's worden achteraf gefactureerd.
Alle prijzen worden vermeld exclusief BTW.